Online aanbod

 

Ontdek ons aanbod aan online verzekeringsmogelijkheden. 

Resiverzekering met Europ Assistance, de Cybersafe van Baloise of een Rechtsbijstand voor Ondenemingen: op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt, plus enkele handige links naar meer informatie. 

Europ Assistance - reisverzekering

Zodra u België verlaat, veranderen de gewoontes en de cultuur : of het nu komt door de werking van de gezondheidszorg, de administratieve stappen of gewoon de taal, het regelen van bijstand verloopt niet meer op dezelfde manier. 

In het buitenland kan u niet op uw naasten rekenen : 
uw familie, uw vrienden of uw geneesheer zijn in België gebleven. 

In het buitenland zijn de gevolgen van een onvoorziene gebeurtenis altijd ernstiger en duurder : bij ziekte of ongeval bent u nooit zeker dat u op de voorziene datum terug thuis bent. Er moet dus een oplossing worden gevonden om te logeren en om uw familie te repatriëren.

De verzekeringen tijdens de vakantie

Wenst u verzekerd te zijn tijdens uw verblijf in het buitenland?

We vertrouwen op Europ Assistance die sinds meer dan 40 jaar een onovertroffen internationaal netwerk ontwikkeld heeft van 402.000 dienstverleners om u wereldwijd 24 uur op 24 ter hulp te snellen.

U kan uw contract online onderschrijven vanaf de beveiligde site van Europ Assistance en u zal verzekerd zijn binnen de 24u.


Door gebruik te maken van een van de linken op deze pagina hier aanwezig, bent u zeker dat uw contract door mijn kantoor zal beheerd worden.


Wenst u een volledige reisbijstand?

Wenst u de voordelen van een annulatieverzekering Europ Assistance te ontdekken? 

• Ontdek de jaarlijkse reisbijstand
Voor een gerust gemoed het hele jaar door. Onze complete reisbijstand dekt één jaar lang al uw reizen in het buitenland (verblijven, citytrips, reizen … ).

U kan deze combineren met een bijstand aan uw voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo.

Bestel uw jaarlijkse reisbijstand online

• Ontdek ook de tijdelijke reisbijstand:
Een zeer complete reisbijstand die u beschermt tijdens één verblijf in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een

tijdelijke reisannulatieverzekering.

Ons tarief houdt rekening met uw bestemming en de exacte duur van uw verblijf, van 1 tot 45 dagen.

Cybersafe Baloise

Cyberverzekering: bescherm je familie online. Verzeker jezelf voor zorgeloos surfen.